Kuinka aika voikaa lentää kuin siivillä. Tuntuu kuin äsken olisi oltu kesän kynnyksellä ja nyt jo on syksy ja kohti talvea mennään.

Olen puolukoita yrittänyt metsästää, mutta kaikki tutut paikat ovat tyhjillään ja ilmeisesti kantojen ja mättäiden päällä soiden ja kosteikkojen lähettyvillä niitä punaisia herkkuja olisi. Petyin, koska Etelä-Suomessa niitä kuulemma on metsät pullollaan ja miehän asun täällä, Mutta vaivalla neljän tunnin metsässä rämpimisen jälkeen viisi litraa sain haalittua ja tuntuu että hirvikärpäsiä oli enemmän kuin puolukoita. Mutta ilma oli mitä ihanin ja kanttarellit iloistuttivat silmää ja sienikoria ja kahvi maistui metsässä vallan taivaalliselle.

Haikein mielin tuli muisteltua myös lapsuuden marjamatkoja samaiselle paikalle isovanhempien kanssa ja nyt heistä ei ole kuin muistot jäljellä, kauniit muistot.

Kissoista esittelen Tiiperon joka on oranssin Taaperon veli, isoin kissamme ja aika paljon Reeti - kisun näköinen (www.reeti.vuodatus.net)Tosin Reeti on komea ja hiano herrasmieskissa verrattuna  Tiiperoon, joka on aika rämeltäjä ja vouhottaja, aina osallistumassa ja jaloissa pyörimässä ja muutaman kerran kaatanutkin emännän aamukahveineen lattialle, vahingossa tietty:).

Tuossa Tiipero odottaa Taaperoa, Rapsua ja Viliä päiväunille koriinsa, johon mahtuu kuusikin kissaa uinailemaan yhtaikaa.

895712.jpg